se.gifgb.gif

Köp boken “Chill-out”

Bern/Thauersköld - Chill-out

När klimatapokalypsen hotar. När tröskeleffekter påstås kunna kasta oss rakt in i en klimatrelaterad härdsmälta. När haven hotar att svälja Maldiverna, Skanör och Bangladesh. När president Obama med hög röst förklarar att debatten är över och det är dags att klassificera koldioxid som en farlig förorening. När NASA:s chef James Hansen försvarar ekoterrorism. När världens medier okritiskt trappar upp varandras katastrofscenarier. När Världsnaturfonden använder isbjörnen som en murbräcka för att nå nya marknadssegment. När politikerna på bästa sändningstid, och utan några vetenskapliga belägg, kräver att vi drastiskt förändrar vår livsstil – för planetens bästa. När ”klimatsmart” ersätter sunt förnuft. När hela vårt samhälle sugits in i en enda gigantisk klimatbubbla. Då är det hög tid att stanna upp och fundera, skriver Lars Bern och Maggie Thauersköld.

Den här boken riktar sig till dig som, liksom de båda författarna, börjat undra hur mycket som egentligen är sant i det som sägs och skrivs om klimathotet och vad som är desinformation. Den försöker ge en så objektiv bild som möjligt av vetenskapen. Men den visar framför allt hur vetenskapen förvanskas och utnyttjas för politiska och ekonomiska syften. Och hur det klimathot, som skapats av symbiosen mellan miljöaktivism och politiskt korrekthet leder bort blicken från verkliga problem som vi faktiskt skulle kunna göra något åt.

Är du smart tänker du själv och söker sanningen där den finns. Om dina tankar skulle leda dig till en mer realistisk hållning: Välkommen! Du är inte ensam.

***

Vill du beställa boken, fyll i beställningsformuläret nedan.  Boken kostar 196 kr inkl. porto och packning, och skickas direkt hem till dig tillsammans med en faktura.

Beställning: